Złote grzanki z Pałacowym masełkiem ziołowym – 15
Krewetki w redukcji z białego wina i curry – 55
Małe ośmiorniczki w sosie z mleka kokosowego, chilli, dyni i kolendry – 55
Zadymiony tatar z gęsi z majonezem truflowym, marynowanymi rydzami i żółtkiem sous-vide oraz popkornem z kaszy – 59
Carpaccio wołowe z rukolą, kaparami, parmezanem i czarnym bzem – 59
Pałacowy rosół z kaczki z pierożkami z daniela – 29
Lubuska zupa NieBecz – 35
Krem z dyni z chipsami z topinamburu, chrustem z pora i oliwą truflową – 35
Stek ze strusia z sosem z zielonego pieprzu, puree kasztanowym i smażonym boczniakiem z jarmużem – 135
Schab z gnotem, z ziemniaczanym purée i zasmażaną kapustą – 49
Pierś z kaczki sous-vide z kopytkami z dodatkiem rozmarynu, sosem z owoców leśnych i czekolady i z glazurowanymi warzywami – 69
Burger z jelenia z gruszkowym chutney, warzywami, sosem żurawinowym i frytkami– 69
Schab z kością z młodego dzika, na kaszotto grzybowym z orzechami nerkowca – 79
Supreme z perliczki na gnocchi dyniowym z białą kiełbasą, kaparami i pomidorami – 79
Smażony filet z piotrosza z konfiturą z fenkuła i puree ziemniaczanym z truflą – 69
Tagliatelle z tuńczykiem i miętą – 55
Sałatka z łososiem gravlax i cytrusowym dressingiem – 49
wegetariański kotlet z brokuła na czarnej soczewicy z warzywami i nutą śliwki – 59
Urwis – dziecięca uczta z nuggetsami, frytkami i zieloną niespodzianką 33
Deser lodowy z owocami, bitą śmietaną i dodatkami – 36
Ciasto dnia – pałacowa niespodzianka – 29
Beza z frużeliną wiśniową, musem kawowym i słodką chmurką – 30