Szanowni Państwo

Pałac Wiejce to doskonałe miejsce do organizacji spotkań okolicznościowych.  Do Państwa dyspozycji oddajemy sale o niepowtarzalnym klimacie, które idealnie sprawdzą się przy organizacji chrzcin, komunii, spotkań jubileuszowych oraz bankietów.

Każda z sal może zostać zaaranżowana zgodnie z Państwa życzeniem.
Aby zaspokoić podniebienia naszych Gości, przygotowaliśmy wiele propozycji dań, z których mogą Państwo skomponować odpowiednie menu, dopasowane do charakteru spotkania.

Od lat specjalizujemy się w organizacji imprez okolicznościowych, dzięki czemu możemy służyć Państwu w zakresie doradztwa oraz przygotowania tego wyjątkowego dnia.

SKOMPONUJ SWOJE WŁASNE MENU

Zupy

 Rosół z eko-kaczki z makaronem – 18 zł/os.

Krem z sezonowych warzyw – 18 zł/os.

Krupnik z warzywami Julienne  – 18 zł/os.

 

Uczta Rodzinna

dla 4 osób (2 porcje mięsa na osobę)

Zestaw mięs (karkówka, schabowy, de volaille, grillowana pierś z kurczaka, łosoś)

Trzy rodzaje surówek sezonowych, pieczarki smażone z cebulką

Warzywa gotowane na parze

Ziemniaczki z koperkiem

Frytki, kluski śląskie lub kopytka

Sos pieczeniowy

205 zł/ 4 os.

 

Dania dla wegan i wegetarian

Zupy

Kram z białych warzyw – 18zł/os.

Krupnik z warzywami Julienne – 18zł/os.

Zupa cebulowo czosnkowa –18zł/os.

Krem pomidorowy z bazylią – 18zł/os.

Zupa z czerwonej i zielonej soczewicy z pomidorami i oregano – 18zł/os.

II Danie

Kaszotto z grzybami i kolendrą – 35zł/os.

Naleśniki ze szpinakiem i suszonymi pomidorami (3szt.) – 29zł/os.

Potrawka z ryżem, marchewką i groszkiem – 29zł/os.

Barszczyk z pasztecikiem mięsnym (1 szt.) – 20zł/os.

Tagliatelle z warzywami – 29zł/os.

Pierogi ruskie (6 szt.) – 25zł/os.

 

Desery

Wybór ciast – 25 zł/os.

Puchar lodowy (2 gałki) – 15 zł/os.

Opłata talerzykowa za wyserwowanie własnych ciast i tortu – 9zł/os.

Patera owoców dla 10 osób – 100 zł/os.

DODATKOWO POLECAMY

Zimny bufet I*

Sałatka grecka

Jajeczka faszerowane

Śledzik Wiejcowy w trzech smakach

Mini tortille

Deska wędlin i serów

Pieczywo, masło

55 zł/os.

 

Zimny bufet II*

Schab pieczony z wędzoną śliwką

Pasztet myśliwski z żurawiną

Galaciki  wieprzowe

Jajeczka faszerowane

Śledzik wiejcowy w trzech smakach

Sałatka tradycyjna z gotowanych warzyw

Pieczywo, masło

75 zł/os.

* Dla minimum 20 osób, poniżej do indywidualnej wyceny

 

Sałatki

Sałatka grecka – 18zł/os.

Sałatka jarzynowa – 18zł/os.

Sałatka z grillowanym kurczakiem – 18zł/os.

DOSTĘPNE SALE

Sala Balowa 70 m2 – 350 zł

Sala Jadalna30 m2 – 150 zł

Sala Balowa + Sala Jadalna100 m2 – 500 zł

Sala Szmaragdowa 100 m2 – 250 zł

Ogród Zimowy 30 m2 – 150 zł

Sala Rycerska100 m2- 200 zł

Pałacowa Piwniczka30 m2 – 100 zł

Oranżeria 252 m2 – 1500zł(powyżej 50 osób)

Cena za wynajem sali do 4 godzin. Każda następna godzina 100 zł- maksymalnie do godziny 22:00

Dodatkowo, na Państwa życzenie, sale i stoły mogą być udekorowane
bukietami kwiatów oraz innymi elementami ozdobnymi.
Cena jest wówczas ustalana indywidualnie.

NAPOJE I ALKOHOLE

Napoje:

Soki owocowe – 15 zł/litr

Woda – 10 zł/litr

Pepsi/Mirinda/ 7up – 15 zł/litr

Kawa i herbata – 8zł/porcja

Kawa i herbata bez limitu do 8H – 15zł/os.

Alkohole:

Wina

Wino domu – 49zł/0,75cl

Neblina Chardonnay – 59zł/0,75cl

Neblina Cabernet Sauvignon – 59zł/0,75cl

Prosecco – 69zł/0,75cl

Aperol – 140zł/0,75cl

Wódka

Wódka Wyborowa – 59zł/0,5l

Finlandia – 85zł/0,5l

Absolut – 85zł/0,5l

Whisky

Johnnie Walker Red Label – 99zł/0,5l

Grant’s – 110zł/0,5l

Ballantines – 125zł/0,5l

Jack Daniels – 155zł/0,5l

Piwo

Lech Pils 30l /keg – 495zł/30l

Książęce – 10zł/0,5l

Noteckie ( piwo regionalne) – 10zł/0,33l

Wprowadzenie własnego alkoholu wiąże się z opłatą – 25zł/os.

 

Serdecznie Zapraszamy!

Zasady rezerwacji

I. Warunkiem dokonania rezerwacji terminu imprez okolicznościowej jest:
1. dokonanie zgłoszenia rezerwacji (email lub doręczenie pocztą na adres Hotelu) zawierającej oznaczenie osoby dokonującej rezerwację (Klient), adres, kontakt telefoniczny,
adres email, data imprezy, jej rodzaj, oraz przybliżoną liczbę uczestników,
2. potwierdzenie dokonania rezerwacji przez Hotel z określeniem kwoty zadatku rezerwacyjnego  i terminu jego wpłaty.

II. W przypadku niedokonania wpłaty zadatku w terminie określonym przez Hotel rezerwacja wygasa.
III. W przypadku anulacji rezerwacji przez Klienta po dokonaniu wpłaty zadatku, Hotel zatrzyma wpłaconą przez Klienta kwotę zadatku tytułem opłaty anulacyjnej.

IV. W przypadku dojścia do skutku Imprezy w zarezerwowanym terminie, zadatek
zostanie zaliczony na poczet wynagrodzenia Hotelu za wykonane usługi.