Szanowni Państwo

Święta Bożego Narodzenia to jedyny i niepowtarzalny czas w roku.

To pora, kiedy zasiadamy do wspólnego stołu i czas wspólnego świętowania.

Boże Narodzenie sprzyja firmowym spotkaniom przy wigilijnym stole. Dlatego przygotowaliśmy propozycję organizacji wigilijnej kolacji firmowej w Pałacu Wiejce.

Dzięki wieloletniemu doświadczeniu sprostamy Państwa oczekiwaniom.

Gwarantujemy święta w klasycznym wydaniu przy delikatnych dźwiękach kolęd.

Menu Wigilijne

Zestaw I

 

Serwowane na ciepło:

Barszczyk z pasztecikiem grzybowym

Karp z pieca na czerwonej kapuście w towarzystwie pieczonych ziemniaczków z kminkiem

Bufet:

Świąteczna sałatka warzywna z majonezem

Śledzik w trzech smakach

Pierogi z kapustą i grzybami

Ryba po grecku lub ryba w galarecie

Kompot z suszu

Świąteczne ciasto z Pałacowej Cukierni

120zł/os

 

 

Zestaw II

 

Uczta Wigilijna /dla 4 osób/

Serwowane w półmiskach w stoły

Zupa podgrzybkowa z łazankami

Zestaw mięs (karkówka w sosie grzybowym, żeberka w kapuście, karp z pieca z nutą cytrynową, łosoś w sosie śliwkowym)

Kapusta czerwona zasmażana

Ziemniaczki z koperkiem

210zł/4 osoby

 

Dodatkowo polecamy

 

Zupy:

Zupa grzybowa – 18zł/os

Zupa pieczarkowa aromatyzowana pietruszką i kolendrą – 15zł/os

Barszczyk z uszkami – 18zł/os

 

Ciepłe dania bufetowe:

Pierogi z kapustą i grzybami – 20zł/os

Łazanki z kapustą i grzybami – 17zł/os

Krokiet z pieczarkami/z mięsem – 15zł/os

 

Zimny bufet:

Schab pieczony z wędzoną śliwką

Pasztet myśliwski z żurawiną

Galaciki drobiowe/nóżki wieprzowe

Jajeczka faszerowane

Śledzik wiejcowy w trzech smakach

Sałatka tradycyjna z gotowanych warzyw

Terina rybna z ryb morskich

Pieczywo, masło

75zł/os

 

Desery:

Sernik w polewie czekoladowej aromatyzowanej kardamonem – 15zł/os

Szarlotka z bitą śmietaną – 15zł/os

Wybór ciast świątecznych – 25zł/os

 

Po kolacji Naszym Gościom proponujemy także ognisko

z grzańcem oraz wspólne kolędowanie – opcja ustalana indywidualnie

 

Serdecznie zapraszamy!
 

Zasady Rezerwacji

I. Warunkiem dokonania rezerwacji jest:
1. dokonanie zgłoszenia rezerwacji (email lub doręczenie pocztą na adres Hotelu) zawierającej oznaczenie osoby dokonującej rezerwację (Klient), adres, kontakt telefoniczny, adres email, datę pobytu.
2. potwierdzenie dokonania rezerwacji przez Hotel z określeniem kwoty zadatku rezerwacyjnego i terminu jego wpłaty.

II. W przypadku niedokonania wpłaty zadatku w terminie określonym przez Hotel rezerwacja wygasa.

III. W przypadku anulacji rezerwacji przez Klienta po dokonaniu wpłaty zadatku, Hotel zatrzyma wpłaconą przez Klienta kwotę zadatku tytułem opłaty anulacyjnej.

IV. W przypadku skorzystania z oferty w zarezerwowanym terminie, zadatek zostanie zaliczony na poczet wynagrodzenia Hotelu za wykonane usługi w ramach zawartej umowy.

Kontakt

Recepcja
tel. (48 95) 717 31 30
kom. 501 349 743
rezerwacje@wiejce.pl