Nocleg ze śniadaniem
Min. 3 noce w terminie 10-13 listopada 2022 – rabat -10% nocleg
Min. 2 noce w terminie 11-13 listopada 2022 – rabat -5% nocleg
Dodatkowo proponujemy:
Ognisko z pieczeniem kiełbasek i żurek w sobotę 12.11 (płatne 40zł/os)
W Restauracji Le Marquis zagoszczą skarby jesieni, w tym m.in.:
Gęsia wątróbka marynowana w czerwonym winie, miodzie i gruboziarnistym pieprzu podana z karmelizowanym winogronem w volavencie francuskim
Zupa dyniowa
Marynowana pierś gęsia zapiekana w soli morskiej z dodatkiem puree z selera w akompaniamencie kruchych sałat muśniętych malinowym winegret
Wędzony półgęsek podany na kruchych sałatach z dwoma dipami do wyboru: malinowym lub dipem z vermutu, majonezu i ziół
Rogal Świętomarciński muśnięty sosem waniliowym
Ciasto dyniowe polane sosem czekoladowym
Serdecznie zapraszamy!