Szanowni Państwo

11 Listopada obchodzimy Święto św. Marcina, patrona hotelarzy i młynarzy. Z tej okazji przygotowaliśmy dla Państwa atrakcyjne ceny noclegów oraz specjalne menu w którym nie może zabraknąć rogali Marcińskich oraz pysznej Gęsiny przygotowanej pod okiem naszego Szefa Kuchni.

Gwarantujemy relaks i odprężenie a także naładowanie akumulatorów przed nadchodzącą zimą.

Nocleg ze śniadaniem

Min. 3 noce w terminie 10-13 listopada 2022 – rabat -10% nocleg

Min. 2 noce w terminie 11-13 listopada 2022 – rabat -5% nocleg
 

Dodatkowo proponujemy:

Ognisko z pieczeniem kiełbasek i żurek w sobotę 12.11 (płatne 40zł/os)
 

W Restauracji Le Marquis zagoszczą skarby jesieni, w tym m.in.:

Gęsia wątróbka marynowana w czerwonym winie, miodzie i gruboziarnistym pieprzu podana z karmelizowanym winogronem w volavencie francuskim

Zupa dyniowa

Marynowana pierś gęsia zapiekana w soli morskiej z dodatkiem puree z selera w akompaniamencie kruchych sałat muśniętych malinowym winegret

Wędzony półgęsek podany na kruchych sałatach z dwoma dipami do wyboru: malinowym lub dipem z vermutu, majonezu i ziół

Rogal Świętomarciński muśnięty sosem waniliowym

Ciasto dyniowe polane sosem czekoladowym
 

Serdecznie zapraszamy!

Warunki rezerwacji

I. Warunkiem dokonania rezerwacji jest:
1. dokonanie zgłoszenia rezerwacji (email lub doręczenie pocztą na adres Hotelu) zawierającej oznaczenie osoby dokonującej rezerwację (Klient), adres, kontakt telefoniczny, adres email, datę pobytu.
2. potwierdzenie dokonania rezerwacji przez Hotel z określeniem kwoty zadatku rezerwacyjnego i terminu jego wpłaty.

II. W przypadku niedokonania wpłaty zadatku w terminie określonym przez Hotel rezerwacja wygasa.

III. W przypadku anulacji rezerwacji przez Klienta po dokonaniu wpłaty zadatku, Hotel zatrzyma wpłaconą przez Klienta kwotę zadatku tytułem opłaty anulacyjnej.

IV. W przypadku skorzystania z oferty w zarezerwowanym terminie, zadatek zostanie zaliczony na poczet wynagrodzenia Hotelu za wykonane usługi w ramach zawartej umowy.

Kontakt

Recepcja
tel. (48 95) 717 31 30
kom. 501 349 743
rezerwacje@wiejce.pl